Читайте нас в соціальних мережах

Школярі з Тернопільщини стали переможцями Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Середа, 09 травня 2018 10:10
Двоє школярів з Тернополя стали переможцями 4-го (підсумкового) етапу XVII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

У номінації «Література» пальму першості виборола 10-класниця Тернопільської української гімназії імені Івана Франка Касянчук Надія з твором «За кулісами почуттів».

У номінації «Історія» до числа переможців увійшла 11-класниця Тернопільської спеціалізованої школи №29 Христина Дзюба з науковою роботою "Олександр Осецький: Кремнецький воїн УНР".

XVII Всеукраїнський конкурс учнівської творчості проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» з 1 листопада 2017 року по 25 лютого 2018 року.

До розгляду y конкурсі приймалися роботи на тему: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В’ячеслав Липинський) у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів.

Творчі роботи з літератури за вибором автора могли бути різноманітними за жанром.

Конкурсні роботи з історії - присвячені українським історичним, державним, політичним діячам, відомим особистостям рідного краю, які своєю багатогранною діяльністю вплинули на розвиток і становлення української Держави у різні часи її творення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ