Читайте нас в соціальних мережах

Міський голова з Тернопільщини піде під суд через премію, яку сам собі виписав

Вівторок, 01 травня 2018 14:45
Вже цього четверга, 3 травня, у Кременецькому районному суді призначено слухання справи щодо міського голови міста Кременець, що на Тернопільщині, Олексія Ковальчука.

Чиновник, скориставшись службовим становищем, підписав наказ про виділення самому собі премії у розмірі 100 тисяч гривень. І, можливо, недобросовісному меру усе б зійшло з рук, якби не пильність громадських активістів. Вони, разом із правоохоронцями, завітали до мера, де й виклали усе як є. Очільнику Кременця не залишалося нічого іншого, як визнати власну провину та підписати усі документи.

Нагадаємо, саме активісти з «Правого сектора» впіймали Олексія Ковальчука на самовільному присвоєнні абсолютно незаслужених виплат, під чим сам і підписався. Як зазначають активісти, такі дії є абсурдними, адже у місті безліч проблем — відсутність доріг, справжня екологічна катастрофа з річкою Іква, а ще необґрунтоване підвищення вартості проїзду в громадському транспорті та завищені ціни на комунальні послуги.

До слова, якщо вину чиновника буде доведено, йому загрожує чималий штраф та звільнення із займаної посади, якою він так дорожить. Про те, яке рішення прийме суд, читайте згодом на сайті «Тернополяни».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ