Читайте нас в соціальних мережах

Чоловіка, який у Тернополі напав на екс-депутата Турського, офіційно подали у розшук

П'ятниця, 27 квітня 2018 16:58
Наразі тернопільський суд надав дозвіл на затримання нападника, який 22 лютого у центрі міста підрізав Ігоря Турського.

Підозрюваного поки що поліцейські не впіймали, адже той переховується від слідства. Інших фігурантів по цій справі правоохоронці не можуть затримати, адже, аби притягнути їх до відповідальності,  у поліції не вистачає доказової бази.

— Вже на третій день після вчинення нападу на Турського нам вдалося вирахувати осіб, які брали участь у злочині. Ми знали, хто приїхав та перебував в автомобілі разом зі злочинцем, який наніс жертві удар ножем. Протягом декількох днів поліцейські проводили низку оперативних заходів, адже в управління надійшла інформація про те, що підозрювані намагаються знищити й підчистити сліди злочину та доказову інформацію, — повідомив начальник ГУ НП у Тернопільській області Олександр Богомол.

Головний поліцейський додав, що в нинішній час є дозвіл на затримання лише одного підозрюваного по справі Турського.

— Ми провели низку обшуків і на сьогоднішній день в ході розслідування вдалося довести провину та оголосити підозру особі, яка на разі переховується від правоохоронців. Від суду ми отримали дозвіл на її затримання. Вже не є таємницею анкетні дані цієї людини, які ми повідомимо пізніше. Ми встановили дані й інших осіб, які перебували із головним підозрюваним у машині. Тільки ми не можемо оголосити цим особам підозру та подати їх у розшук, адже слідчі передали нам недостатньо доказів, які засвідчують їхню провину, — наголосив Олександр Богомол.

Олександр Миколайович додав, що в першому етапі розслідування над з’ясуванням обставин злочину та пошуком винних по справі Турського осіб працювала максимальна кількість людей - близько 60 працівників поліції. 

Додати коментар