Читайте нас в соціальних мережах

В центрі Тернополя "виріс" новий МАФ (фотофакт)

Вівторок, 24 квітня 2018 14:40
Вчора, 23 квітня, близько 17-ої години у Тернополі на вул. Пирогова (біля дитячої поліклініки) встановили черговий МАФ. Його розмістили на тротуарі, призначеному для пішоходів.

Про це в мережі «Фейсбук» пишуть тернополяни. Фото в спільноті «Тернопільські плітки» опублікувала Таня Лошньовська.

У коментарях люди пишуть обурливі коментарі з цього приводу, мовляв, таких МАФів по місту вже як грибів після дощу. Тим не менше, в той час коли одні зносять, інші лише «множаться». Йдеться саме про мережу «Merci», яток яких у Тернополі вже й не злічити.

За словами працівників комунального закладу "Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів", навпроти установи яких розмістили МАФ, сьогодні вранці вони не повірили власним очам, коли побачили цю «собачу будку». Мовляв, тільки тут її і бракувало.

Та окрім фаст-фуду типу ход-догів та паніні тут можна буде поповнити і «Карту тернополянина». Наразі ж щойно відкритий «заклад» ще не працює.

Тим часом у коментарях під дописом користувач під іменем George Vol пише, що власник — наближена до владних кіл особа.

«Кіоски «Мерсі», магазини «Наталка», «Ксюша» («Ксеня») — один власник, колишній працівник СБУ (колишніх чекістів не буває). Тому і його кіоски ростуть, як гриби після дощу. На рахунок «Карток тернополянина», то він теж в долі», — пише він.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ