Читайте нас в соціальних мережах

Мешканці Тернопільщини платитимуть за проводове радіо на 30% більше

Понеділок, 23 квітня 2018 16:45
Жителі Тернопільщини, які досі полюбляють слухати стареньке проводові радіо, вже з наступного місяця платитимуть за це «задоволення» майже на третину більше. З 1 травня 2018 року ПАТ "Укртелеком" збільшує абонентську плату на послуги проводового радіомовлення на 30%.

Відтак, тернополянам доведеться платити вже 26 грн/місяць з ПДВ. Про це йдеться в офіційному повідомленні ПАТ "Укртелеком", опублікованому в газеті "Урядовий кур'єр".

"Для фізичних осіб з 01.05.2018 абонентна плата за користування основною радіоточкою та абонентна плата за користування основною радіоточкою відомчого радіотрансляційного вузла проводового радіомовлення складатиме 26,00 грн з ПДВ", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією на сайті ПАТ "Укртелеком", з 1 червня 2016 року абонплата для населення за відповідну послугу складала 20 грн/місяць (з ПДВ).

Як зазначають у компанії, через відсутність попиту на деякі послуги проводового радіомовлення, зокрема на послуги ремонту та технічного обслуговування приймачів ефірного радіомовлення, забезпечення синхронного перекладу, звукопідсилення (озвучення в приміщенні та на відкритому просторі) за заявою споживача з 1 серпня 2018 року припиняється їх надання.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ