Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі встановили веб-камеру, яка дозволить розпізнавати вандалів

Четвер, 19 квітня 2018 13:00
У Тернополі встановили ще одну зовнішню камеру відеоспостереження. Це вже 382-га веб-камера, втім розширення централізованої системи відеонагляду триває.

Цього разу камеру облаштували біля пам’ятника жертвам Голокосту, що знаходиться на в'їзді у село Петриків з перехрестя вул. Будного та вул. Винниченка (м. Тернопіль). Це вже друга «вебка», встановлена тут. Рішення поставити ще одну було прийнято у зв’язку із прикрим інцидентом вандалізму пам'ятника, що трапився 3 лютого 2018 року. Цього разу вона спрямована просто на пам’ятник, а отже, в разі повторення ситуації, правоохоронці зможуть отримати зображення хуліганів, а отже і встановити їх особи. Працюватиме камера у цілодобовому режимі.

Як розповідають в Тернопільській міській раді, в основному, камери встановлюються у місцях масового скупчення громадян, потенційно небезпечних місцях та на перехрестях вулиць.

— Збільшення кількості камер дозволить швидко виявляти та усувати порушення законодавства та правил благоустрою на вулицях міста, оскільки комунальна система відеоспостереження у Тернополі підключена до Ситуаційного центру муніципальної поліції.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ