Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни затримали нетверезого рівнянина, який на авто їздив по Театральному майдані (відео)

Понеділок, 26 березня 2018 14:39
Сьогодні зранку небайдужі тернополяни затримали нетверезого рівняни, який промчався кілька кіл по Театральному майдані.

“Приблизно о 9:30 по Театральному майдані кілька разів промчався “Вольксваген Кадді”, - розповів тернополянин, колишній боєць АТО Олексій Воронцов. – Аби не провокувати конфліктів із явно нетверезим водієм, викликали з товаришем поліцію. Після прибуття правоохоронців цей  неадекват намагався заперечив факт кермування своїм авто. Через кілька хвилин він втік у приміщення колишнього “Галицького торгового дому”. Там він переховувався більше як півгодини.”

Спочатку патрульні пояснювали, що вони не мають формальних причин переслідувати чоловіка, якого підозрюють у водінні авто у нетверезому стані.

“Після тривалого часу, рівнянин почав заглядати з другого поверху торгового центру на місці парковки його авто, яке до речі, стояло у пішохідній зоні, - продовжив пан Олексій. – Після цього нам довелося піднятися до нього і таки переконати його таки поспілкуватися з поліцією. Щоправда, у приватних розмовах він визнавав, що кермував п’яний, а от при поліції говорив все навпаки.”

Після прибуття підкріплення поліцейських, на рівняни таки оформили відповідний протокол. Сам порушник відмовився пройти тест на апараті “Драгер”.

29633706 1640558279326022 1588982573 o

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ