Читайте нас в соціальних мережах

Священик з Тернопільщини розпочав 16-тиденний місійний тур для українських заробітчан в Італії (фото)

П'ятниця, 02 березня 2018 16:01
Днями священик з Тернопільщини, Василь Баглей, відправився в Італію, аби в час Великого Посту, проводити для українських заробітчан духовні науки. Місійний тур триватиме 16 днів (до 12 березня), протягом цього часу заробітчани Генуї, Савонни, К’яварі та Рекко ближче пізнаватимуть Бога.

Отець Василь Баглей, відомий у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ, як проповідник і місіонер Божого Милосердя, не лише виголошуватиме духовні науки про Літургію, покаяння і молитву, але й зустрічатиметься з українською молоддю, жінками зі спільнот «Матері в молитві» та людьми старшого віку. У кожній станиці відбуваються різноманітні Богослужіння, Сповідь, Хресна дорога, зустрічі в малих групах, родинні зустрічі тощо.

— У рамках місійного візиту уже відбулося паломництво до Нерукотворного Спаса з Едесси у храмі св. Вартоломея міста Генуя та Свята Літургія у місті Савонна. Знаковим стало те, що Його Високопреосвященство, Архиєпископ Генуї та Кардинал Святого Престолу Анджело (Баньяско) спільно з українцями молився Хресну дорогу, — повідомляють в прес-службі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Довідка: о. Василь Баглей є сотрудником храму Успіння Пресвятої Богородиці смт. Козова (Тернопільщина). Право здійснювати уряд місіонаря Божого Милосердя священик отримав з благословення Святішого Отця Франциска, Папи Римського. З моменту отримання уряду проповідник регулярно проводить місії у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії та поза її межами, а прибув до Італії на запрошення о. Віталія Тарасенка, місцевого священика УГКЦ, вихідця з Тернопільщини.

ko3.jpg ko5.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ