Читайте нас в соціальних мережах

Степан Барна: « Керівництву Тернопільщини потрібно вміти не тільки ганяти голів сільських рад, але й боротися із реальними фактами злочинності»

Середа, 28 лютого 2018 19:07
Незаконний гральний бізнес, торгівлю валютою, незаконне використання земель, високу злочинність та інші нагальні проблеми Тернопільщини обговорив на засіданні колегії голова ТОДА Степан Барна.

Зокрема, очільник порушив проблеми, які, попри низку заходів, спрямованих з боку правоохоронних органів на їх подолання, вже довгий час турбують область.

— Коли не прийдеш на тернопільський ринок чи автовокзал, можна побачити чимало хлопців, які торгують валютою. Складається враження, що ніхто не помічає людей, які займаються незаконною купівлею-продажем валюти. Не тішить ситуація з ігровим бізнесом, який намагаються подолати органи влади спільно з правоохоронними структурами. Багато людських життів йдуть нанівець через те, що в області діють десятки, або ж навіть сотні об’єктів з ігровими автоматами. Тільки в Тернополі – в мікрорайоні «Дружба», масиві «Східний» та інших куточках міста працюють ігрові заклади, — повідомив Степан Барна.

Степан Степанович підмітив, що, на його думу, значна частина ігрових автоматів на сьогоднішній день перекочувала в райони й села Тернопільської області.

Голова заявив, що відкриті два чи три кримінальні провадження по справі незаконного грального бізнесу не допоможуть подолати ситуацію в області.

Підсумовуючи, очільник ОДА наголосив, що керівництву області потрібно вміти не тільки ганяти голів сільських рад, але й боротися із реальними фактами злочинності на підвладній території.

— Варто звернути увагу, що на сьогоднішній день на Тернопільщині зростає рівень злочинності. Зокрема, в Тернополі зафіксовано 3 453 факти порушень, у Кременецькому – 523, Чортківському – 486. З такою негативною статистикою злочинності потрібно боротися насамперед, перешкодивши незаконному використанню земельних ресурсів. На це питання повинні звернути увагу не тільки представники райдержадміністрацій, але й правоохоронці, — зазначив Степан Барна.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 DIN 01.03.2018, 17:34
Та хто їх (голів сільрад) ганяє!? А ТРЕБА!.. Ще й САДИТИ! Приклад (ДВА роки "розслідують" слідчі Теребовлянськог о відділу поліції) - www.youtube.com/.../
Скарга

Додати коментар