Читайте нас в соціальних мережах

Гаї Шевченківські, що під Тернополем, приєднуються до однієї з найбільших ОТГ

П'ятниця, 23 лютого 2018 18:53
Приміське село, що неподалік Тернополя, Гаї Шевченківські, незабаром вступить в об’єднану територіальну громаду. Таке рішення прийняли на громадських слуханнях у селі, а згодом і на зустрічах з представниками влади, депутатів та ОТГ та на сесії сільської ради.

Зокрема, раніше, депутати Гаї-Шевченківської сільської ради схвалили проект рішення "Про добровільне приєднання територіальної громади до Байковецької ОТГ".

Про це під час 16-ої сесії Тернопільської районної ради, яка відбулася сьогодні, 23 лютого, повідомив депутат райради Юрій Федуник.

— Люди не зразу хотіли приєднуватися до ОТГ, бо боялися ризикованих кроків. Але те, що продемонстрували за часи свого існування Байковецька та Великогаївська громади, приємно вражає, зміни помітні та очевидні. Відтак, після тривалих обговорень населення села Гаї Шевченківські прийняло рішення доєднатися до Байковецької ОТГ. Сподіваємось, що разом ми зробимо ще більше, адже за громадами, за децентралізацією — майбутнє, — відзначив Юрій Володимирович.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар