Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському готелі чоловік помер, розбивши собі череп під час падіння зі сходів

Вівторок, 20 лютого 2018 17:39
Сьогодні вранці бригада швидкої медичної допомоги та правоохоронці виїжджали у готель «У Василя», що на проспекті Степана Бандери у Тернополі. Допомоги потребував клієнт готелю, який, будучи у нетверезому стані, впав зі сходів.

Про те, що чоловік має розбиту голову та стікає кров’ю повідомив адміністратор закладу. За словами очевидців, трапилось це близько 05:30 год.

На жаль, медикам не вдалося врятувати чоловіка. У нього діагностували перелом черепа. Травми виявилися несумісними з життям — він помер ще до приїзду БШД. Для встановлення остаточної причини смерті його тіло направили в морг для проведення судмедекспертизи.

Як згодом з’ясувалося, загиблий —44-річний житель села Великий Ходачків Тернопільського району. Деталі події встановлюються.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Анатолій 16.04.2019, 23:43
В загиблого був під лівим оком синяк і збиті кулаки. А внизу сходів кут стіни з гострим ребром плінтуса. І це означає, що Руслан не просто впав, а його вдарили в обличчя і він полетів задом зі сходів. В результаті чого вдарився потилицею до рогу стіни, чи плінтусу і проломив собі череп. Якби він падав передом, то також міг би зламати собі ніс, чи бороду, але вони були в нього неушкоджені. Поліція закрила справу, бо так легше. Нетверезий - значить сам винен.
Скарга

Додати коментар