Читайте нас в соціальних мережах

Вчитель з Тернопільщини - серед номінантів на звання "Жінка України-2018"

П'ятниця, 16 лютого 2018 17:14
Серед 14 номінацій престижної всеукраїнської премії «Жінка року-2018», яку організовує журнал «Єдинственная», є і вчитель з Тернопільщини, яка бореться за звання «Натхнення року». Це Світлана Пилипів із Збаража.

Світлана Ігорівна — вчитель математики Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Зі своїми учнями вона приймала участь у проекті «Відкривай Україну». Своїм професійним прикладом пані Світлана показує, що дійсно можливо відірвати учнів від он-лайн ігор та планшетів і зацікавити практичними справами. Її учням подобається змінювати життя школи і свого міста на краще. Сам педагог мріє раз і назавжди побороти стереотип «вчитель — це страшно». Вона прагне змін в оточенні та країні в цілому. А її роботу та комунікацію з дітьми можна брати за основу спілкування у викладацькому середовищі.

За словами ініціаторів премії, усі зміни у країні починаються з освіти. У цьому році прийнято концепцію «Нова українська школа», розроблені основні напрями проведення реформ, з’явилося багато агентів змін, які втілюють їх у життя. Тому цьогорічна категорія «Натхнення року» присвячена освітянкам. Багато представниць освіти з різних регіонів України брали участь у Всеукраїнському проекті «Відкривай Україну» і стали дійсною рушійною силою у своїх містах і селах.

Сама ж премія «Жінка України-2018» відзначає жінок, які дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом.

Проголосувати за Світлану Пилипів можна під її анкетою на сайті «Єдинственная». Триватиме голосування до 12:00 8 березня. Підтримаймо нашу землячку, яка справді гідна високого звання!

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ