Читайте нас в соціальних мережах

Друге вбивство: у Тернополі застрелили ще одну собаку (фото)

Середа, 14 лютого 2018 17:00
Знайшли тіло ще однієї собаки, яку застрелили вночі на вихідних. Випадок стався на вулиці Злуки, неподалік гаражних кооперативів. Винних поліція не називає.

Про це повідомила Тернополянка Людмила Чеховська у мережі Facebook:

«ДРУГЕ ВБИВСТВО! ??  Небезпека на вулицях нашого міста... Друзі, просимо вас поширити продовження історії з розстріляною собачкою, щоб відповідальну особу знайшли і подібна історія не повторилась, адже сьогодні собака - завтра людина!
На фото друга розстріляна собака - молодий пес, котрого у неділю зранку 11.02.2018 одразу за дитячим садком №31 на пр. Злуки 15а знайшла дівчина, вигулюючи свою собаку, згодом написала заяву до поліції. За кількістю і типом ран виглядає, що стріляли з мисливської зброї, так званого, дробовика.
За слідами крові, що вели до тіла загиблого собаки припускаємо, що у нього стріляли під вікнами будинку неподалік Тарнавського 1 зі сторони дороги, що означає, що географічно обидві застрелені собаки були вбиті у різних місцях. Імовірніше за все, цю собаку знайдену другою було вбито раніше. Будучи доволі міцним, бідолашний собака пробіг величезну відстань залишаючи після себе чіткий слід крові по всій дитячій гірці вниз до вулиць Спортивна - Злуки та аж до місця за дитячим садком, де від отриманих ран, сховавшись від людей, притулився до огорожі і помирав невідомий проміжок часу... Наступного дня, наслідки цієї жорстокості спостерігали діти, що тут поряд катались на санчатах.
Просимо поширити та звертатись до поліції свідків події, адже все це відбувалось біля дороги та під вікнами людей у суботній вечір!
П.С. Другий вбитий собака був вкрай дорогим для оточуючих мешканців, адже його тут знали від цуценяти. Важко повірити, що цей розкішний пес з розкосими очима вовчика, але поведінкою великої безпорадної дитини більше не зрадіє падаючим сніжинкам, не зариє носика в сніг, не подасть благородно лапки і не перекинеться на спинку, щоб почухали животик. Він, як і попередня собачка не дочекався притулку і захисту у "європейському" місті Тернополі. Прости, маленький, прости, Вуханьчик», - пише тернополянка.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ