Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі нелюди запхали у мішок, побили та кинули в річку нещасного собаку (фотофакт)

Середа, 14 лютого 2018 14:36
На Тернопільщині вкотре зафіксували кричущий випадок нелюдського поводження з тваринами. Інцидент трапився у селі Бишки, що у Козівському районі. Двоє молодиків жорстоко знущалися над собакою.

Випадковим свідком події стала місцева жителька Христина, яка бачила, як під міст у селі прийшли хлопці, тримаючи в руках мішок. Там вони копали той мішок, а згодом викинули його у воду. Зрозумівши, що коїться щось недобре, дівчина побігла додому за батьком. Разом вони витягнули з річки мішок, а коли розв’язали, то були шоковані —  всередині переляканими очима на них дивився сидів замерзлий собака.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написала Аліна Кошельовська.

— декілька годин назад телефонує мені дівчина Христина, яка колись взяла у нас дві собачки і розказує шокуючу ситуацію!!!

Проживають вони у с.Бишки, Козівського р-н, там є міст і під ним тече річка, два МОРАЛЬНІ УРОДИ стоять і копають мішок деякий час, а потім скидають в річку. Христина в шоці біжить додому за татом,бо сама не змогла дістати з річки. Принесли додому, розв’язали, а там купа сміття і цей клубочок замерзаючий((((

Люди дуже добрі, тато священик. Мають 7 котиків і 6 собачок. І це всі тваринки підкинуті або врятовані від лихої долі. Сьогодні в собачки друге день народження,а ви СКОТИ, які таке зробили будьте покарані! Бог все бачить, – йдеться у дописі Аліни.

27858336_1838159129814968_5539224093229310829_n.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ