Читайте нас в соціальних мережах

«Комунальники безпорадні перед негодою», — тернополяни про ситуацію на дорогах міста

П'ятниця, 09 лютого 2018 14:56
Попри усі офіційні заяви щодо готовності техніки та комунальників зустріти будь-яку негоду у Тернополі, на ділі, чомусь, виходить інакше. У цьому сьогодні вранці переконалися місцеві жителі, які запізнились на роботу через затори на дорогах.

— Від ЗОШ №11 до «6-го магазину» я їхав більше, ніж півгодини, — каже тернополянин Андрій Остапенко. — Через це добряче запізнився на роботу, адже зазвичай на добирання мені йде не більше 15 хв, а то й менше.

А от студентка Катерина Горішна каже, що вранішні затори завадили їй потрапити на пару.

— Дороги, тротуари у жахливому стані. Довкола кучугури снігу, на дорогах «каша». Транспорт їздить повільно, бо комунальники, напевно, вночі прибирали, а на ранок знов нападало снігу. Таке враження, що ми не в обласному центрі, а в якомусь забитому селі живемо. Я от не потрапила на пару, бо з БАМу на Дружбу їхала годину, — каже дівчина.

Водій служби таксі «549» Тарас говорить, що близько 10-ої години ранку ситуація в місті була критичною.

— Особисто я не побачив жодної машини, яка би чистила дорожнє полотно від снігу. Машини заносить, корки страшні. Аварія одна на одній. Це шок, — обурюється чоловік. — Наші комунальники безпорадні перед негодою. Потім знову будуть шукати крайнього, але це безкінечна пісня — у нас завжди сніг — це несподіванка для відповідальних служб.

А тим часом у поліцію десятками надходять звернення від людей про те, що стан дороги є незадовільним і це ускладнює рух транспорту та спричиняє затори. Правоохоронці фіксують звернення, але ж не їм розчищати дорогу?! А тим часом снігоочисної техніки на вулицях міста практично немає…

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ