Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин, попри вроджену ваду, створює вражаючі картини з допомогою праски та воскових олівців (відео)

Четвер, 08 лютого 2018 17:31
Творити можна не лише з допомогою звичних матеріалів. Це доводить молодий художник з Тернополя, який створює неймовірні картини використовуючи лише гарячу праску та воскові олівці.

Кирило Богданюк має вроджену ваду, але попри це, ось вже 5 років як активно займається та популяризує нову техніку у мистецтві — енкаустика. Другими словами, це малювання розплавленим воском. В Україні майстрів, які цим займаються – одиниці.

Хлопець зізнається, що в дитинстві і мріяти не міг про малювання, а з образотворчого мистецтва завжди мав двійки, адже вчителі розуміли, що давати в руки йому пензля просто немає сенсу. Та пройшов час і зараз він не лише сам творить дива з допомогою воску та праски, але й дає майстер-класи, заробляє цим собі на хліб.

— Цим я можу заробляти, і плюс я ще зараз працюю в якості волонтера, їжджу до інтернатів, і показую цю техніку, — розповідає Кирило. — Паралельно навчаюся на соцпрацівника, працюю з дітьми в таборах.

Тим часом, відвідувачі майстер-класів в захваті, і кажуть, що малювати виходить навіть у тих, хто мистецтвом раніше не займався.

Детальніше — у сюжеті телеканалу «Україна»:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ