Читайте нас в соціальних мережах

Молода мама з Тернопілля через інтернет намагалася продати ще ненароджене маля

Субота, 03 лютого 2018 14:39
20-річна дівчина-сирота з Тернопільщини намагалася через оголошення в мережі Інтернет продати свою ще ненароджену дитину. Даний факт викрили львівські правоохоронці.

Поліцейські помітили оголошення дивного змісту в одній із соціальних мереж. У ньому йшлося наступне: “Продам дитину”. Втім, перевіривши інформацію, поліція встановила, що інформація — не жарт, а чистісінька правда.

— 20-річна студентка-сирота навчається у Львові, сама родом із Тернопільської області. Дівчина не вигадала нічого кращого, ніж позбутися власної ще ненародженої дитини через її за чималі гроші через соціальні мережі, - розповідає начальник відділу по боротьбі зі злочинами з торгівлею людьми ГУ НП у Тернопільській області Олександр Буняк. – За маля просила 80 тисяч гривень.

Дівчина також розповідала сльозливі історії про те, що сама немає змоги виховувати дитину, адже у неї нема ані родичів, ані близьких. Відтак, хотіла, щоб малеча отримала справжню сім’ю, а вона, як мама,  за це візьме символічну суму – 80 тисяч гривень в якості моральної компенсації.

Львівські правоохоронці прикинулися майбутніми ймовірними батьками та пішли на зустріч з дівчиною. Там при передачі 80 тисяч гривень її і затримали. Далі усі судові рішення по цій справі прийматиме Львівський суд.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ