Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни битимуться словами

Понеділок, 29 січня 2018 17:10
Тернополян запрошують на поетичний слем «Словобійня», який відбудеться 2 лютого.  Учасники змагатимуться у вмінні швидко і поетично відповідати суперникам.

Поетом бути не обов'язково – головне бути крутим слемером і вміти поечтино відповідати суперникам. Прочитай свої стихи або тексти, найкраще виСЛОВлюйся та виграй літрову пляшку бурбону Wild Turkey для себе і компанії, а якщо хочеш, то і для тих невдах, котрі програють!, - пишуть у мережі Facebook на сторынцы «Словобійні».

За словами організаторів, передовсім Словобійня - це майданчик для молодих літераторів представити себе неформально. Журі кожного разу випадкове та обирається з залу рандомно. І це відбувається кожного туру.

Загалом спочатку автори надсилають на пошту свої твори, попередньо відбирають 10 найкращих, які змагаються за півфінал. Туди потрапляють четверо учасників, які у свою чергу розігрують путівку у фінал, де і визначається переможець. 

 «Словобійня - це неформатний літературний захід з-посеред інших, які проводяться у Тернополі, - розповідає організатор Юрій Матевощук. Це поетичний слем, себто літературний спортивний конкурс, а оскільки спорт і література - речі несумісні, то і переможець кожного розіграшу - це лише формальність».

Перший раунд «Словобійні» відбудеться 2 лютого, у «Коза-барі», що на бульварі Тараса Шевченка, 23.

Початок – о 20 годині.

Вхід вільний.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ