Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян запоршують писати у «Вікімандри» за винагороду

Четвер, 18 січня 2018 11:20
Жителів Тернопільщини запрошують до участі у конкурсі на написання та покращення статей у Вікімандрах.

Жителі Тернопільської області можуть взяти участь у конкурсі на написання та покращення статей українською мовою в онлайн-путівникові «Вікімандри». Конкурс «Підтримай Вікімандри Українською» триватиме з 1 до 28 лютого. Його мета – наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн-путівника про подорожі українською та іншими мовами, - повідомляють в облдержадміністрації.

Як повідомляють у відділі туризму Тернопільської облдержадміністрації, Вікімандри – це один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія.

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Учасники мають бути зареєстровані у Вікіпроектах (зробити це можна за посиланням у правому верхньому куті). Конкурсними вважаються нові та покращені статті у Вікімандрах українською мовою, а також нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами (обов’язково додавайте їх до списку створених на цій сторінці). Статті потрібно подати протягом конкурсного періоду, за розрахунок береться київський час.

Призовий фонд – 16 тисяч гривень. Головний приз – туристична поїздка в межах України. Учасники конкурсу, які займуть від 2 до 10 місця у загальному заліку, отримають сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя, тощо.

Організатори конкурсу вважають, що проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри Українською» дозволить поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових мандрівок, а головне – створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ