Читайте нас в соціальних мережах

Двоє тернопільських підлітків зіграли головні ролі в новій українській комедії (відео)

Вівторок, 16 січня 2018 18:30
Вже восени цього року в широкий прокат вийде стрічка «Фокстер & Макс». Це фантастична комедія українського виробництва, головні ролі у якій довірили двом школярам з Тернополя.

Богдана Козія та Віталію Турчин (обом по 12 років) відібрали творці фільму з-поміж 500 творчих та таланових дітей. Зйомки картини проходили у Києві влітку 2017-го року на замовлення Держкіно. Відомо, що бюджет фільму складає більше сорока мільйонів гривень, у ньому використано багато трюків та спецефектів, що робить його ще цікавішим. Режисером фільму виступив «батько» стрічок «Трубач» та «День народження Буржуя» Анатолій Матешко.

Сюжет фільму «Фокстер & Макс»: школяр на ім’я Макс, як і всі діти у його віці, мріє стати супергероєм. Він має здібності до малювання, тож часто малює. Одного разу він знаходить балончик з нано-фарбами, якими створює графіті собаки. Одразу після цього творіння Макса оживає. І перед ним не просто чотирилапий друг, а собака-наноробот, яка має суперможливості. Про секрет школяра дізнається небезпечний злочинець, який розпочинає «полювання» за незвичайною собакою та її господарем.

Представляємо вашій увазі офіційний тизер фантастичної комедії:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ