Читайте нас в соціальних мережах

Депутати-вигнанці із «Свободи» без погодження «залізли» в іншу партію

Вівторок, 16 січня 2018 12:19
Екс-депутати ВО «Свобода» Іван Сороколіт та Ігор Турський написали заяви на вступ в партію «Сила Людей». Член цієї партії Андрій Палюх заявив, що політики лізуть у «Силу Людей», як підлі рейдери без згоди будь-кого із об’єднання.

У мережі Facebook Іван Сороколіт повідомив: «Важливий крок! Разом з Ігор Турський написали заяви на вступ в партію «Сила Людей».Щоб змінювати вулицю, місто, країну – слід об’єднуватись в політичні команди. Вирішили робити це не на словах, а на ділі. Робити правильно. Навіть якщо це буде дуже складно. Хочемо пов’язати нашу громадсько-політичну діяльність з командою, для якої статутні норми, правила, прозорість та принципи це не пусті слова, - з партією «Сила Людей».

Водночас Андрій Палюх, експерт з питань громадської роботи та політики у «Силі Людей» запвеняє, депутати підло зазізли у партію, без згоди будь-кого із її членів: «Цих два горе-чиновники, не спитавши жодного члена партії ,сили людей‘ Тернопільської міської організації , чи вони готові працювати з вигнанцями ,свободи’, а це десятки людей, скориставшись демократичним баченням партії, внаглу лізуть у партію, як самі підлі рейдери! Партії , Сила Людей‘ непотрібні підлі-чиновники!».

Коментарі  

0 #4 Палюх 17.01.2018, 21:49
А що за гидота пише коментарі, дайте будь-ласка якісь дані, щоб зустрітися і в очі хай скаже.
1. Напевне комуністи стільки накрали, що тепер внуки мають чим проплачувати тітушню для рейдерства.
2. Тут явно зрозуміло підтримку москалів, навіть з козлячої мови окупанта, і там підтримують чиновника.
3. Це за межами фантазій, зустріти і сміятися!
Палюх А.
Скарга
0 #3 ЧарКес 17.01.2018, 14:01
"Сила людей" - звичайний розвідницько-те хнічний проект Республікансько ї партії США (фонд Рейгана), котрий в Україні представляє Олександр Солонтай - людина розумна і освічена, з політичним і депутатським досвідом, що заслуговує поваги, уваги і розмови. Але нащо вам в своїх рядах внука принципового комуніста (Рейган же не даремно називав комуняцький СРСР імперією Зла) Івана Сорокаліта, дід якого був принциповим комуністом і Героєм Соціалістичної Праці СРСР? Щось не второпаю...
Скарга
0 #2 Андрей 17.01.2018, 12:54
Интересно что это за должность такая в партии Сила людей - эксперт по вопросам общественной работы и политики..... Пытался найти такую в уставных документах партии на их сайте- не нашел ((((- Да и судя по сайту партийному Тернопольская организация давно не работает, последняя новость от 31 августа 2016 года. Так что свежая кровь давно нужна!
Скарга
+1 #1 Сила Людей 16.01.2018, 22:02
Хай Палюх не пиздить
Десятки хай покаже роботу партії за весь час !!!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ