Читайте нас в соціальних мережах

Вантажівка «DAF» під керуванням жителя Тернопільщини зіткнулася з легковим авто: одна людина загинула, ще дві потерпіли (фото)

Четвер, 23 листопада 2017 11:43
Смертельна аварія трапилася близько 10:30 год. 21 листопада у селі Зелений Гай, що на Рівненщині. Там на зустрічній смузі не розминулися «ВАЗ» з рівненськими номерами та «DAF», за кермом якого був мешканець Тернопільщини.

За інформацією правоохоронців, 25-річний мешканець села Переросля, керуючи автомобілем «ВАЗ», рухався зі сторони міста Дубно в напрямку обласного центру. В селі Зелений Гай водій легковика не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення на смузі зустрічного руху з вантажівкою «DAF» під керуванням 39-річного жителя Тернопільської області.

- Внаслідок зіткнення 46-річна пасажирка ВАЗівки, жителька села Дитиничі Дубенського району, від отриманих травм загинула. Ще одну пасажирку легковика, 23-річну мешканку села Переросля, госпіталізували в лікарню.  Водій отримав струс мозку та забої. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Деталі встановлюються, - інформують у відділі комунікації поліції Рівненської області.

PM783image001.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ