Читайте нас в соціальних мережах

Вже зовсім скоро Тернопіль на три дні зануриться в атмосферу «дорослої» музики

Понеділок, 20 листопада 2017 20:00
1 грудня у Тернополі стартує справжнє свято музики. З першим днем зими у нашому місті розпочнеться міжнародний джазовий фестиваль JazzBez, який проходитиме вже дванадцятий рік.

Впродовж  трьох днів шанувальники джазу зможуть насолоджуватися віртуозним виконанням музичних творів музикантами з України, Польщі, Німеччини, Данії та Америки.

Зокрема, польський проект GADT/CHOJNACKI/GRADZIUK Projekt, зі слів організаторів, презентуватиме в Тернополі новий альбом польської джазової вокалістки Анни Ґадт  Renaissance. Інспірований ренесансною музикою, він містить фрі-джазові імпровізації на релігійні тексти, вже здобув багато позитивних відгуків від музичних критиків та поціновувачів джазу.

Виступлять на тернопільській сцені й переможці цьогорічного культового  фестивалю Jazz nad Odrą – Adam Jarzmik Quintet, учасники спільного проекту легендарної джазової співачки Деббі Кемерон та найкращих джазових музикантів України й Польщі Debbie Cameron Project.  Завітають до Тернополя також легендарний американський саксофоніст Марк Тернер і контрабасист світового рівня, один з найяскравіших представників української джазової сцени Марк Токар.

Квитки на музичний фестиваль це можна придбати в касі драмтеатру та ЦУМі (1-й пов., відділ Konica). 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ