Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі в ці хвилини визначаються із майбутнім володарем "студентського Оскара"

П'ятниця, 17 листопада 2017 18:57
Сьогодні, 17 листопада, у Міжнародний день студента, у Тернополі проходить конкурс «Кращий студент Тернопільщини (комплексна характеристика)». За словами організаторів проекту, переможцю вручать так званий студентський «Оскар».

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу. Програма відбувається за організаційного сприяння Міністерства освіти і науки України», - інформують у прес-службі Студреспубліки.

Захід розпочався о 18-ій годині у Тернопільському Центрі дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка. Тут найкращі, найкреативніші і найхаризматичніші студенти із усіх вишів ІІІ-IV рівня акредитації Тернопільщини зібрались, аби позмагатися за звання кращого. Аби отримати його, номінанти активно готувалися, адже вони повинні ефектно представити себе, показати свій талант, а головне – презентувати власний соціальний проект.

Зрештою, це свято не лише для учасників конкурсу, але й для їхніх друзів та одногрупників, які вболівають за своїх фаворитів. Крім того, це ще й чудовий спосіб весело відсвяткувати День студента.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ