Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський отець Анатолій Зінкевич будує собі у парку «придворне царство» та незаконно захоплює землі для ведення бізнесу (відео)

Субота, 21 жовтня 2017 17:18
У Тернополі тема захоплення «зелених зон» давно є проблемою і побороти її не вдається нікому, хоч громадськість та місцеві активісти постійно б’ють на сполох та повідомляють про такі факти у поліцію. Не перший рік війну із тернополянами веде о. Анатолій Зінкевич – настоятель Свято-Троїцького духовного центру УПЦ Київського патріархату.

Будуючи собі «придворне царство»  у в парку Національного відродження, він не соромиться тишком-нишком прибирати до рук метр за метром нову територію, що належить громаді, таким чином вже обгородив гектари парку від людей. Зараз він придумав нову схему - вивів туалети за межі обгородженої території з наміром пізніше перенести паркан знову на кілька метрів дальше. Все це не залишається поза увагою місцевих мешканців, які в шоці від брехні з екранів телевізорів, де в інтерв’ю для ЗМІ святий отець запевняє – за відведені для будівництва храму межі він не виходить, пише Громадський інформаційний портал.

На своїй сторінці facebook тернополянин Сергій Сінкевич написав:

Про цю тернопільську крадіжку (мається на увазі добрий шматок  зеленої зони) дискутують давно і з обуренням…Але нарешті поставлено офіційну крапку – інспектори контрольного управління Держгеокадастру зафіксували, що Свято-Троїцький духовний центр, що на Злуки, незаконно відгородив пів гектара землі у парку Національного відродження. З приводу захоплення складено акт і припис. Керівництво церкви також порушує і цільове призначення культової споруди – одне з приміщень орендує лікар-ортопед та стоматологія.

Коли цивілізовані аргументи закінчились, настоятель отець Анатолій обізвав активіста Михайла Іваненка «п’яним»…хоча той був абсолютно тверезим! А ще суворий отець пообіцяв звернутись до міськради, щоб влада додала йому ті 50 соток. Так що, депутати, готуйтесь…»

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #4 Павло 24.10.2017, 21:50
Якщо ця делегація така принципова, то нехай почне з Почаївської лаври. І роз’яснить всій Громаді Тернопільської області хто лавру будував, а хто її зараз окупує і на яких підставах! Але в них «кишка тонка» взятися за таку справу. Легше «наїхати» на толерантний Київський патріархат.
З моїх спостережень, церкви, які мають спонсорів з-за кордону повстали, в не менш мальовничих місцях, протягом року-двох і з ними поруч «придворне царство». А ця церква (собор) будується вже десятиліттями!! ! І ще, судячи з вигляду, далеко до завершення. Це означає, що будується на кошти прихожан! Люди, а тепер подумайте, що правильніше?! А повертаючись до Почаївської лаври, то цих горе журналістів не впустили б і на поріг! Бо там маскоія правіт, тобто наш споконвічний ворог. Але ж ми всі хочемо хліба і видовищ! Нам би потішитись з якихось замовних «розслідувань».
Мені дуже прикро на душі після перегляду цього сюжету. Люди, одумайтеся! Ще не пізно!
Скарга
-1 #3 Юлія 22.10.2017, 10:16
Гроші, які жертвують прихожани на храм, використовуютьс я для особистих благ священника . В церкві, яка побудована багато років тому, нічого не оновлюється, храм в занедбаному стані. При цьому, його син має величезні борги за комунальні послуги за квартиру по вул. Київській.... Я теж мала нагоду говорити з Зінккеаичем А. Він поводиться надо і самовпевнені. Сказав, що я не його рівень і розмовляти зі мною він не буде...
Скарга
0 #2 Воля 21.10.2017, 19:11
цим місцем давно потрібно було зацікавить. Для чого такі хороми людям які приходять на службу.Зрозуміл о одне що влада це все покриває
Скарга
0 #1 Лелнід 21.10.2017, 17:59
Затрахали ублюдки ніяк не нажируться
Скарга

Додати коментар