Читайте нас в соціальних мережах

Житель Тернопільщини просто на очах у дітей жорстоко вбив їхніх собак

Субота, 14 жовтня 2017 15:15
Випадок нелюдської жорстокості на Тернопільщині. Двоє маленьких дітей стали свідками того, як у них на очах зарізали собак, яких вони так любили.

Інцидент стався в одному із сіл Теребовлянщини у вересні. Шоковані діти досі не можуть прийти до тями, адже вбивця – їхній дядько.

Про те що сталося у поліцію повідомила мама малолітніх дітлахів. Встановлено, що нелюд умисно ножем вбив двох собак, які впродовж тривалого часу утримувалися його родиною. За фактом жорстокого поводження з тваринами розпочали кримінальне провадження.

Обвинувальний акт вже скеровано до суду Теребовлянською місцевою прокуратурою, яка здійснювала у ньому процесуальне керівництво. Тепер вбивці собак «світить» покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Володимир.в.в 15.10.2017, 12:47
А то,що в селах тисячами вбивають свійських тварин, на очах у дітей-це нормально?а в Кореї собак і кішок їсуть,на Волині їжаків.Одних можна жаліти, а дкугих вбивати.Маразмо м попахує.психічн ий розлад в сіспільства.Ген оцид одним словом(ще вони за права тварин виступають. с ковбасою в руках )
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ