Читайте нас в соціальних мережах

Молодий і перспективний спортсмен з Тернопільщини завоював кубок України з боксу (фотофакт)

Середа, 11 жовтня 2017 15:44
Хороші результати показали спортсмени з Тернопільщини на розіграші кубка України з боксу серед дорослих. Змагання днями проходили у Маріуполі Донецької області. Серед великої кількості талановитих боксерів звання найкращого здобув наш земляк.

21-річний майстер спорту міжнародного класу Віктор Петров з Микулинців переконливо довів свою перевагу над суперниками, які, до слова, були добре підготовлені та мають чимало нагород в минулому. На шляху до перемоги наш боксер провів чотири напружені поєдинки з титулованими суперниками, подолавши майстра спорту міжнародного класу, чемпіона 2014 року Тараса Головащенка, майстра спорту Дмитра Щербину, майстра спорту, чемпіона України 2015 року Івана Данчу та майстра спорту міжнародного класу, срібного призера чемпіонату України серед атлетів до 22 років Максима Пилипця.

В результаті, Віктор Петров став «золотим» призером турніру, виборовши кубок «Найкращого боксера», який привіз у рідні Микулинці. Готував переможця та інших боксерів з Теребовлянщини до турніру заслужений тренер України Віктор Петров-старший. Вже наприкінці жовтня микулинецькі боксери візьмуть участь у зустрічі Україна-Литва, яку їхній тренер планує провести на Тернопіллі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ