Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині мешканець Закарпаття на декілька місяців ув’язнив свого боржника та жорстоко знущався над ним

Вівторок, 10 жовтня 2017 17:14
Рабовласницький лад повертається? В селі на Тернопільщині уважні сусіди помітили «ув’язненого» чоловіка, якого привіз невідомий на Кременеччину. Довго не думаючи, люди викликали поліцію, адже відразу зрозуміли, що тут коїться щось не те.

На місце події приїхали правоохоронці та медики. Останні доправили потерпілого в травматологічне відділення районної лікарні. У нього медики констатували рвану рану лобної ділянки голови, забої м'яких тканин обличчя, рук, грудної клітки та перелом пальця на руці.

Подробиці заплутаної історії полісмени з’ясували в затриманого мешканця Закарпаття, який і взяв у заручники чоловіка. За його словами, той заборгував велику суму грошей, тож відпрацьовував борг. Спочатку підозрюваний використовував свого знайомого, як працівника на господарстві, а потім зв'язав та перевіз його з Рівненської області в Тернопільську.

- Своєму боржнику позичальник запропонував відпрацювати дану суму у нього на господарстві на території Рівненської області. Той погодився і впродовж кількох місяців працював на свого земляка. Згодом боржник заявив, що припиняє роботу, оскільки вважає, що борг відробив сповна, - розповідає начальник Кременецького слідчого відділу Максим Щур. - З цим не погодився "роботодавець" і закрив закарпатця спочатку у власному льоху, де періодично його бив, а згодом, зв'язавши йому руки та ноги пластиковими хомутами, посадив у Mercedes Vito та привіз на Кременеччину, в будинок свого знайомого, де й попався на очі сусідам.

Тепер жителю Закарпатської області правоохоронці інкримінують незаконне позбавлення волі або викрадення людини, за що підозрюваний понесе кримінальну відповідальність. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного засобу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ