Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські ресторатори завтра встановлять черговий рекорд. Цього разу "постраждають" бичачі яйця

Субота, 07 жовтня 2017 13:20
Завтра, 8 жовтня, на Театральному майдані Тернополя знову влаштують патріотичне свято з комерційним присмаком. В програмі дійства – фіксація чергового гастрономічного рекорду.

Відзначатимуть 75-ту річницю створення УПА і 4-ту козацького десантного осередку ім. Дмитра (Байди) Вишневецького. Організатори обіцяють, що подивитися буде на що: тут і демонстрація бойового гопака, і презентація уривка з вистави «Полювання на брата», і пересувна виставка «Російської агресії в Україні», яку представить музей зброї привезеної з передової АТО. А для гостей забави спеціально запросили зірку української естради - Народного артиста України Анатолія Матвійчука.

Втім, і це ще не все. Повернемось до гастрономічного рекорду, анонс якого вже викликав жваве невдоволене обговорення в мережі «Фейсбук». Отож, цього разу ресторатор Ігор Парій варитиме оригінальне блюдо, яким після фіксації рекорду безкоштовно частуватимуть тернополян. Отож, обіцяють приготувати не що інше, як 350 літрів страви з восьмист  бичачих яєць. До чого тут УПА? Питання риторичне.

Початок святкового дійства – 8 жовтня о 12-ій годині. Коли саме реєструватимуть «унікальний» рекорд організатори не уточнюють.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ