Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільській «Перемозі» теплими словами відзначили сороковини загибелі Володимира Стаюри (фото)

Четвер, 05 жовтня 2017 20:48
В Українському домі «Перемога» 4 жовтня зібралися друзі, побратими, колеги, сім’я, родичі покійного депутата ТМР Володимира Стаюри, щоб хвилиною мовчання і теплими словами пом’янути славного тернополянина, сім’янина, захисника та патріота Української держави.

Вечір пам’яті, який координував керівник Тернопільського осередку ВМГО «Сокіл» Ілля Семенець, був присвячений сороковинам загибелі депутата Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Володимира Стаюри. На заході багато колег та товаришів пана Володимира перед публікою теплими словами згадали життєвий шлях та достоїнства славного депутата.

–    Покійний пан Володимир робив усе для того, щоби розвивати на українській землі прагнення свідомого українця. Буквально за кілька днів до його трагічної загибелі в інтернеті з’явилося відео, підняття синьо-жовтого прапора над Тернопільською міськрадою. Символічне підняття стягу відбулося якраз на зламі історичних подій, коли «розвалювався» СРСР, а Україна ставала незалежною державою. Саме молодому Володимиру Стаюрі серед багатьох десятків тисяч тернополян була доручена ця почесна місія – піднімати синьо-жовтий стяг. І для кожного з нас пан Володимир залишиться тією людиною, яка піднімала прапор незалежності над тоді ще окупованою державою, – поділився голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Олег Сиротюк.

Олег Мирославович також наголосив, що багато із присутніх у залі «Перемоги» людей має свою історію спілкування і спогадів з Володимиром Стаюрою, тому кожен може також багато що хорошого сказати про діяльність, стремління, стиль життя, цілі покійного Володимира.

Окрім теплих звернень, гості також прослухали «Баладу про Україну» у виконанні товаришки та партійної колеги покійного Наталії Музичук. Завершився Вечір пам’яті переглядом вибраних відеосюжетів про Володимира Стаюру. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ