Читайте нас в соціальних мережах

В Тернополі закликали проголосувати за проект, який допоможе Україні подолати інформаційного ворога

Середа, 04 жовтня 2017 17:46
У центрі міста, біля пам’ятника Івана Франка тернополянка Світлана Нужна закликала людей проголосувати за проект Народної боротьби з інформаційним ворогом.

Голова громадської організації «Моя нова Україна» Світлана Нужна розповіла про Всеукраїнський проект "МНУ", який розроблявся фахівцями в галузі впливу інформаціі на свідомість і гарантує перемогу над інформаційним ворогом за рахунок його реалізаціі. Мета Всеукраїнського проекту "Моя нова Україна" – за  рахунок реалізації на Тернопільщині різноманітних масових заходів інформаційного спротиву дати гідну відсіч кремлівському інформаційному ворогу. 

—    Всеукраїнський проект «Моя нова Україна» допоможе реалізувати в Україні ефективну боротьбу з інформаційною війною, яку провадить сьогодні проти нас Російська Федерація. В цьому проекті цікавим є те, що боротьба з інформаційним ворогом буде відбуватися непомітно. Ми створюватимемо масові патріотичні заходи за участю дітей, які мають різноманітні таланти. Наприклад, якщо наш захід популяризуватиме дитячий велопідрозділ, то діти їздитимуть по населених пунктах області та звертатимуться до населення: «Приходьте всі на стадіон!» На стадіоні ми організуємо різноманітні патріотичні виступи, ігрові зони. Якщо учасники нашого дійства здобудуть перемогу в певних іграх, то за це отримають від старших організаторів гарні призи. Окремі діти зніматимуть наші заходи на відео чи фотографуватимуть, — поділилася Світлана Нужна.

Пані Світлана зазначила, що координатори проекту також створюватимуть різноманітні сюжети та передаватимуть ці відеопродукти на територію українського та російського слухача. Це допоможе розвіншити багато неправдивих російських міфів про Україну та поширити правдиву інформацію про події в нашій державі.

Світлана Нужна також розповіла, що їхня ГО займається реалізацією Всеукраїнського проекту "Моя нова Україна" у Тернополі та області впродовж останніх 2 років. Тільки для успішної реалізаціі проекту "МНУ" існує величезна необхідність створення координаційного центру, без якого неможливо надалі розвивати і ралізувати цей проект.  

—    Ми підготували і подали на громадський бюджет Тернополя локальний проект «Центр народної боротьби з інформаційним ворогом». Якщо тернополяни віддадуть за цей проект необхідну кількість голосів, то представники ГО «Моя нова Україна» можуть сподіватися, що із міського бюджету будуть виділені кошти на створення в Тернополі координаційного центру Народної боротьби з інформаційним ворогом, який би займався реалізацією Всеукраїнського проекту "Моя нова Україна". На жаль, в нашої громадської організації немає коштів на створення такого координаційного центру, тому я закликаю тернополян допомогти нам та проголосувати за проект №9 на сайті Тернопільської міськради у розділі «Громадський бюджет», — додала Світлана Нужна.  

Світлана Валеріївна підмітила, що голосування за громадські проекти Тернополя буде відкрите з 23 жовтня по 7 листопада. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть профінансовані з міського бюджету та реалізовані виконавчими органами ради в 2018 році.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ