Читайте нас в соціальних мережах

На фестивалі «Сала і самогону» в Тернополі виступатиме знаний рок-гурт Західної України

Вівторок, 26 вересня 2017 16:57
Окрім багатьох видів страв із сала, фестиваль «Сала і самогону» також підготує для тернополян багато гарної музики. Зокрема, 1 жовтня на фестивалі виступить відомий український рок-гурт «Одеон».

У третій день гастрономічного фестивалю «Сала і самогону» команда рок-гурту «Одеон» виконає для тернополян кілька популярних музичних творів. Хлопці обіцяють, що виступ у Файному місті на Майдані волі біля пам’ятника Данилу Галицькому буде драйвовим та по-тернопільськи гостинним!

–    Орієнтовно виступ нашого рок-гурту триватиме від 19:30 по 20:30 годин (враховуючи час, витрачений на  підключення техніки, виступ ведучих, пісенний виступ рок-гурту «Одеон» та розмову вокаліста). На виступі звучатимуть власні композиції, авторські пісні гурту «Одеон». Також хлопці виконають  кавер-версії на пісні українських виконавців. Тобто тернополяни почують трохи української, трохи естрадної музики. Буде, звичайно ж, кілька кавер-версій на закордонну музику з україномовним текстом, – поділився гітарист та засновник рок-гурту «Одеон» Сергій Паращук.  

Гітарист додав, що якщо колектив «Одеону» виконує «кавери» на зарубіжну музику, то, відповідно, пише до неї і україномовний текст. Україномовна версія композиції потрібна для того, щоб люди, чуючи знайому музику, розуміли, про що йдеться у творі.

Нагадаємо, що гастрономічний фестиваль «Сала і самогону» відбудеться в Тернополі  на Майдані волі з 29 вересня – по 1 жовтня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ