Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі "відродили" відомий в місті "6-ий магазин" (фотофакт)

Понеділок, 14 серпня 2017 15:30
Наприкінці минулого тижня у Тернополі запрацював магазин, який вже став історією. Йдеться про відомий у місті «6-ий магазин», що розташований на вул. Бродівська, 6.

Ще донедавна тут був один із супермаркетів торгової мережі «Барвінок». Втім, за словами продавців, «тернополяни чомусь не злюбили ці магазини через погану репутацію, що її створили в ЗМІ». І справді, нерідко в мережі покупці публікували фото із простроченою продукцією, купленої у магазинах «Барвінок». Зрештою, «посприяли» цьому і фінансові труднощі підприємства.

Отож, після того як «Барвінок» закрили, в приміщенні зробили ремонт, який тривав близько двох місяців і відкрили нову крамницю, яку назвали «Магазин №6». Назва неабияк потішила тернополян, які й без того називали так це місце. А збудований «6-ий магазин» ще у далекому 1956-му році. Він тоді так і називався. З роками назва мінялася, але люди продовжували називати крамницю так, як звикли їхні батьки, дідусі та бабусі.

- Мені подобається, що історія повернулася. Приємно бачити таку назву. Сумно, що закрили, наприклад, магазин «Молоко», але радісно бачити тут, на Бродівській, відродження давно прижитої назви «Магазин №6», - ділиться думками Марія Іваськів з Тернополя.

У соцмережах тернополяни також в захваті від такої звістки. Жителі міста пишуть, що така назва – приклад для інших, мовляв, історію потрібно відроджувати, а не закопувати.

-15

фото - "Від Тарнополя до Тернополя"

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар