Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян закликають долучитися до створення фільму "Король Данило"

Вівторок, 08 серпня 2017 16:52
Зйомки художнього фільму про часи короля Данила Галицького, режисером якого є Тарас Химич (автор стрічки «Жива») – в самому розпалі. В головній ролі – тернополянин Олександр Алексєєв (екс-учасник гурту «Тріода). Творці фільму закликають українців долучитися фінансово до створення кінороботи, адже загалом для екранізації стрічки потрібно 4 мільйони гривень.

На платформі в мережі Інтернет зараз розпочався збір коштів для «Короля Данила». Поки вдалося зібрати близько 19 тисяч гривень, але це піщинка у морі проти реальних матеріальних потреб на реалізацію проекту. Сам фільм планують показати на великому екрані весною 2018 року.

«Ми дуже довго думали, чи варто йти на такий проект, як краудфандінг. Розуміючи всі ризики, таки вирішили спробувати, адже команда платформи – це цікаві люди, які показують нові можливості та підходи до вирішення наших потреб для фільму. З іншого боку, до нас пише багато людей, які б хотіли підтримати наш новий проект тими засобами, які доступні їм. Це нас надихає, і ми розуміємо, що робимо роботу не дарма.

Підтримка глядача, його голос – це наші найцінніші скарби. Ми позиціонуємо себе, як представники незалежного українського кіно. Ми віримо, що є люди, які готові підтримувати.

Коли нас запитують чи не страшно було братися за такий проект, ми відповідаємо, що не бояться лише ті, у кого немає мрій. Ми готові здійснити свою мрію, щоб вже наступного року показати Вам наш новий фільм «Король Данило», але Ваша підтримка нам важлива і потрібна. Щоб здійснилась мрія, мають бути люди, які у неї не просто повірять, а зроблять її реальною», – йдеться у повідомленні авторів фільму на сайті “Na-Starte”.

Тих, хто долучиться до фінансування фільму, отримають чудові подарунки – від постера із автографами акторів до можливості потрапити «за куліси» і, навіть, мають шанс знятися в епізодичній ролі. Все залежатиме від вкладених грошей.

Підтримати новий український художній фільм можна ТУТ

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ