Читайте нас в соціальних мережах

Трагедія на Тернопільщині: чоловік зарізав колишнього своєї дружини

Вівторок, 08 серпня 2017 10:39
Майже кіно: на Тернопільщині історія з «любовним трикутником» закінчилася фатально. У Смиківцях чоловік безжально зарізав колишнього коханого своєї дружини, з яким та раніше перебувала у шлюбі.

Трагедія сталася у неділю, 6 серпня.

Раніше судимий 44-річний мешканець Тернопільського району після розлучення з жінкою продовжував щодня навідуватись до її домівки, навіть коли вона вдруге вийшла заміж. Відтак, між чоловіками виникла спільна неприязнь, яка нерідко закінчувалася сварками та бійками.

- Того трагічного дня подружжя перебувало на відпочинку, а першим додому повернувся чоловік. В хаті вкотре застав колишнього. Той вже був напідпитку. Слово за словом і зав’язалася шарпанина. Розлючений господар схопив ножа та став наносити удари опоненту. Спинився лише коли той впав на підлогу. Саме тоді додому повернулася дружина. Жінка кинулася викликати швидку, однак було вже надто пізно – потерпілий від отриманих травм помер на місці, - розповідають правоохоронці, що прибули на виклик.

Сам підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримано та оголошено про підозру. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно статті 115 ККУ. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ