Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянам радять поспішити із закупівлею канцтоварів для школи

Неділя, 06 серпня 2017 17:24
Тернопільські продавці радять батькам школярів не зволікати із покупкою канцтоварів для навчання. Вже з середини серпня ціни на зошити, олівці, щоденники, які поки не відрізняються від тогорішніх, зростуть у ціні.

І це звичне «сезонне» явище – чим ближче до початку навчального року, тим більше товари для школи зростають у ціні. Це як вартість м’яса перед Великоднем, чи фруктів у зимовий період.

Наразі на ринках Тернополя особливого ажіотажу немає, кажуть продавці.

- Масово скуповувати усе починають вже як строки піджимають, - каже продавець канцтоварів на центральному ринку пан Микола. – Не скажу, що не купують, але поки більше приглядаються. Хоч і кажу людям, що даремно – далі все зросте в ціні.

Щодо цін, то, наприклад, щоденники можна придбати на ринку за цінами 30-70 гривень (в залежності від якості та «внутрішнього наповнення». Тоненький зошит на 12 аркушів обійдеться тернополянам у 2 грн 50 коп, але є й дорожчі на гривню. Ручки в середньому вартують 5-8 грн, кольорові олівці – від 10 гривень і аж до півтори сотні.

Отож, поки немає особливого попиту на ці товари, зволікати не варто. Так вийде значно економніше: і вибір більший, і ціни нижчі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ