Читайте нас в соціальних мережах

Фіналіст "Голосу країни" з Тернополя відгуляв весілля (фото)

Неділя, 06 серпня 2017 14:21
Вчора, 5 серпня, на одного завидного жениха стало менше. Фіналіст проекту «Голос країни – 3» Тарас Мельник з Тернополя одружився. Його обраницею стала чарівна та співоча блондинка з очима кольору неба Тетяна Потильчак (псевдонім Тата Волошина). Пара зустрілась уже давно, втім лише зараз стала на весільний рушник.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», весілля відгуляли у заміському ресторані «Стожари», що неподалік Тернополя. Серед гостей було багато друзів молодят, до слова, теж талановитих та голосистих.

Нагадаємо, Тарас Мельник пройшов у проект «Голос країни – 3», заспівавши відомий хіт "Balada bao", яку ще називають "Че-че-ре-че". Тоді до нього розвернулися усі чотири крісла іменитих тренерів. Та він обрав Тіну Кароль, з якою пройшов до фіналу. На цьому етапі він покинув шоу – Тарасу забракло смс-голосів телеглядачів.

– Проект «Голос країни» – це лише поштовх. Участь у ньому дала мені впевненість та досвід. Я продовжую реалізовувати себе як співак, - каже Тарас Мельник.

Як колись розповідав про себе талановитий тернополянин, сам він за освітою економіст, проте справою усього життя вважає музику. У 16 років він випадково потрапив на ресторанну сцену і відтоді займається виключно співом. Незадовго до весілля він повернувся із захоплюючої подорожі світом разом із своєю обраницею. А зараз Тарас Мельник готує усім шанувальникам сюрприз – виконавець готується до презентації нової пісні, автором якої є, знову ж таки, наш земляк – Андрій Підлужний. 

-0022

-0023

-0024

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ