Читайте нас в соціальних мережах

Яскраве Свято дідуся на Тернопільщині (фото)

Вівторок, 01 серпня 2017 10:36
Коли як не влітку, в час, коли у села приїжджають онуки, відзначати Свято дідуся? Так вирішили і у селі Куликів Кременецького району, що на Тернопільщині – у неділю, 30 липня, тут провели веселе розважальне дійство.

Захід відбувся у сільському клубі. До слова, вперше. Ініціювали його завідувач сільського будинку культури Микола Каняєв та бібліотекар Марія Сікліцька, які планують і надалі проводити це свято в наступні роки.

Дійство розпочалося українською народною піснею «Зеленеє жито, зелене» у виконанні вокального ансамблю дівчат. Ведуча Марія Лукащук розповіла про старожилів Куликова та їх родини, що сьогодні в селі проживає 35 дідусів, у яких понад 100 онуків. Упродовж свята учасники заходу, а також онуки, які приїхали на літні канікули з Тернополя, Кременця, Києва, розповідали про своїх дідусів, читали вірші, виконували пісні, танці та вручали квіти присутнім в залі дідусям, а також подарували їм інсценізовану казку «Колобок».

Насамкінець Дунаївський сільський голова Сергій Плетюк та начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації Лариса Антонюк подякували усім присутнім: онукам – за ініціативу та свято для своїх дідусів, а їм – за те, що виховали таких хороших дітей. Від імені дідусів Анатолій Чоповський Анатолій разом із дружиною Надією виконали пісню «Рідня моя, рідня», що було хорошим закінченням такого цікавого та незвичного свята.

-012

-013

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ