Читайте нас в соціальних мережах

"Файне місто". День 4: яскраве завершення нестримного марафону музики, веселощів та драйву на головному фестивалі літа (фоторепортаж)

Понеділок, 24 липня 2017 12:33
Хіба може бути щось краще, ніж відчуття повної свободи та абсолютного щастя? Саме такі емоції переживали тисячі тих, хто на чотири дні занурився у неймовірну фестивальну атмосферу, що панувала у Тернополі на «Файному місті».

«Це суміш неймовірних відчуттів, від яких перехоплює подих! «Файне місто», це було фантастично», - ділиться враженнями харків’янин Денис Паращук.

«Якщо я раніше не розуміла людей, які весь рік марять цим фестивалем, то тепер – я їх компаньйон. Хочеться, щоб це ніколи не закінчувалося», - зізнається Катерина Лучка з Чернігова.

«Позитивом зарядились на весь рік. Чудовий концерт, відмінний настрій та купа класних емоцій. З нетерпінням чекатимемо наступного року, щоб знову приїхати на фест», - розповідає компанія з Волині.

Справді, слова зайві – тут потрібно було бути! Останній завершальний день міжнародного музичного фестивалю, що впродовж 20-23 липня тривав на іподромі неподалік Тернополя, зібрав довкола себе щонайменше 20 тисяч відвідувачів з усіх куточків України і зарубіжжя. До нас приїжджали гості з Німеччини, Польщі, Болгарії, Узбекистану і Австрії, багато з яких взагалі вперше відвідали Україну.

На шести локаціях за ці чотири дні виступили понад 80 гуртів, 1/3 з яких – іноземні. Зі сцени вони зізнавались фестивальникам і Тернополю у любові, з радістю фотографувалися з фанами та обіцяли приїхати знову.

Та все хороше рано чи пізно завершується, залишаючи про себе незабутні спогади та враження, якими ми ще довго ділитимемось. «Файне місто», це справді було феєрично! До зустрічі наступного року на «території вільних людей»!

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ