Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян обурив черговий автохам. Люди викликали поліцію (Фото)

Понеділок, 24 липня 2017 09:54
Небайдужі тернополяни викликали поліції та написали скаргу на водіїв, які вчора припаркувалися поблизу Церкви Воздвиження Чесного Хреста.

Тернополян обурило, що автівки повністю перегородили вихід з парку Шевченка та тротуар поблизу. Люди кажуть, така ситуація стається кожних вихідних.

«Як тільки у Тернополі починається сезон весіль біля Надставної церкви неможливо пройти. З ранку тут паркуються молодята та їхні гості, ввечері – ті, хто хоче прогулятися у парку Шевченка. Натомість мами з колясками зобов’язані виходити на проїзджу частину, бо по іншому тут неможливо проїхати. Тому не дивно, що сьогодні комусь здали нерви і вони викликали правоохоронців. Якщо останні вже взялися штрафувати водіїв за неправильно припарковані машини, то хай роблять це по всьому місту, а не лише у центрі», - каже тернополянин пан Ігор.

Відтак поки патрульні спілкувалися з заявником, довкола зібралося чимало глядачів. Хтось підтримував заявника та просив оштрафувати правопорушників. Інші оправдовували таких водіїв. Мовляв у Тернополі дуже мало автостоянок.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар