Читайте нас в соціальних мережах

Експерт-криміналіст проекту «Слідство ведуть екстрасенси» має докази того, що тернопільська поліція «вішає» вбивство на дитину (ФОТОФАКТ)

Четвер, 13 липня 2017 12:35
Експерт-криміналіст проекту «Слідство ведуть екстрасенси», уродженка Кременця Наталія Костильова має докази того, що підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїд просто підставили. Жінка впевнена, що тернопільська поліція навмисно скриває правду від громадськості, прикриває винних та перешкоджає  рослідуванню, що проводить телеканал «СТБ».

Про це вона написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук»:

«Про вбивство у Вишнівці. Для тих, хто намагається до мене додзвонитися повідомляю - у мене прослуховується телефон. З приводу галасу навколо мого імені і політичних спекуляцій, що не мають відношення до кримінальної справи, яку я розслідують можу повідомити наступне: політикою я не займаюся і її не коментую, тим більше, що це відводить громадськість від безпосереднього злочину.

Тернопільські газети і інтернет-ресурси, дякую за увагу до моєї скромної персони і хочу сказати, що розумію методи інформаційних вкидань під назвою «очорнити будь-яким способом опонента» для того, щоб його словам не довіряли. Але, часом трапляється так, що метод вкидання діє навпаки і привертає ще більшу увагу, про що тернопільським ЗМІ може сказати будь-який піарник;). в моєму випадку ви залучили до мене увагу навіть тих, хто ніколи не цікавився проектом, в рамках якого я проводила розслідування, та й до мене особисто. Дякую.

Я не знаю, чи доведе канал СТБ справу до кінця і чи залишуся я у зв'язку з дискредитацією експертом, але розслідування проведено, не канал давав обіцянку трьом тисячам людей у Вишнівці, а я. І незважаючи на епіцентр урагану, в який мене занесло, я не можу порушити слово. Отже, поки вирішуються внутрішні питання, я Костильова Наталя, громадянин України і ваша землячка, повідомляю наступне:

1. Ніж, знайдений біля тіла вбитої Ірини Мукоїди не є знаряддям вбивства, як стверджує поліція. Про те, як з'явилося на ножі ДНК хлопчика, звинуваченого в умисному вбивстві, він розповів в суді. Сюжет із засідання прекрасно показали «Надзвичайні новини».

2. Місце, де знайшли тіло дівчинки і місце злочину - не одне і теж, про що стверджує поліція. Дівчинка з'явилася на узбіччі в 7 ранку.

3. Неповнолітнього хлопчика заарештували, порушуючи всі можливі закони і навіть права дитини. Василя Гнатюка, якому 16 років, забрали о 12 годині дня без дорослих і батьків, до 19-00 привезли до нього алкоголіка батька, який і підписав документи, не пам'ятаючи які. Допит хлопчика здійснювався, як стверджує протокол, в 22.21. Суд о 3 годині ночі», - пише експерт-криміналіст програми «Слідство ведуть екстрасенси» у соцмережі.

Згодом Наталія Костильова опублікувала наступне:

«Вперше в історії проекту "Слідство ведуть екстрасенси" до каналу і мені особисто від присутніх 3000 чоловік Вишнівця було надано таку довіру і звернено стільки прохань про допомогу розібратися в справі про вбивство Ірини Мукоїди. Підвести людей, яким обіцяла поговорити і зібрати факти, а потім повідомити їх я не можу. Мені і знімальній групі під час розслідування було дуже небезпечно це робити, крім цього політичні спекуляції в кримінальній справі теж багато про що говорять, як і стеження за мною і прослуховування. Тільки дивом нам вдалося доставити відзнятий матеріал до Києва.

Поки СТБ приймає рішення я одна в воронці урагану, але можу заявити публічно, що я в силах перебороти свій страх і пережити психологічні атаки, для того, щоб публічно оголосити зібрані мною факти. Якщо люди Вишнівця не злякалися, а їм там жити, то мені й поготів потрібно набратися мужності.

Отже, проаналізувавши протокол допиту звинуваченого у вбивстві хлопчика Василя Гнатюка, порівнявши його з есе і текстами, написаними ним раніше, поговоривши з його вчителями, підключивши фахівців, які аналізують тексти і порівнюють словниковий запас в них, можу заявити, що протокол писали не зі слів хлопчика, а дали йому підписати вже готовий, сфабрикований дорослою людиною. Деякі уривки публікую для громадськості:

-124

-125

-126


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ