Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські «сектанти» зі Співочого поля збирають гроші у Львівських електричках (відео)

Понеділок, 10 липня 2017 13:41
Славнозвісна тернопільська секта зі Співочого поля тепер «промишляє» в приміських поїздах Львівської залізниці та невідомо на які потреби збирає з пасажирів пожертви.

9 липня близько 14:30 години в місті Самбір Львівської області до електрички Сянки-Львів, яка курсувала в напрямку Львова, увійшли дві жінки-мирянки літнього віку. Жінки зайшли до першого вагона електрички, а приблизно через 20 хвилин почали «ходити» по інших вагонах та збирати з пасажирів пожертви нібито «на будівничі роботи по відбудові тернопільської святої каплиці та монастиря».

Коли журналістка сайту «Тернополяни» попросила прохачок представитися та показати документи, «псевдомирянки» повелися з нею дуже грубо. Жінки не захотіли ні назвати свої прізвища й імена, ні показати документи, що посвідчують особу, а сказали лише , що представляють релігійну громаду церкви Непорочного Серця Марії.

Єдиним документом, яким оперувалися прохачки, було доручення тернопільського міського благодійного фонду «Скринька милосердя», який на підставі невідомо якого статуту(без номера) доручає такій собі Анні Панько збирати кошти для будівництва (!) Католицької каплиці, Католицького монастиря, сиротинців, домів перестарілих, будинків-інтернатів, для хворих із малозабезпечених сімей, бомжів, бідних сімей, АТО,….  Притому дозвільного  документа від міської влади Тернополя на будівництво монастирів та каплиць, ні документа, що засвідчує визнання та підтримання дій громади з боку священнослужителів Тернопільської єпархії, жінки відмовилися пред’явити кореспондентці, назвавши ту грішницею та сказали, що їй треба взяти вервицю в руки і йти покаятися.

Довідка. Як відомо, наприкінці вересня 2011 року віряни церкви Непорочного Серця Марії самочинно побудували у парку Національного Відродження в районі джерела Католицьку капличку. Міська влада Тернополя та жоден із священнослужителів традиційних церков не визнали ні громаду, ні капличку, тож незаконну будову тернопільська влада демонтувала. У Тернополі усі священнослужителі величають вірян церкви Непорочного Серця Марії зі Співочого поля «сектантами» та просять людей бути обачними при зустрічі з цими людьми, а сам єпарх Тернопільсько-Зборівської УГКЦ Василій Семенюк у листі посланні до мирян зазначає: « …Члени секти Співочого поля намагаються поширити свою діяльність через збирання пожертв у місцях скупчення людей: на транспортних засобах, автовокзалах. Роблять це, прикриваючись Греко-Католицькою Церквою. Пам’ятаймо, що даючи пожертви, ми є відповідальними за їхнє призначення, тому будьте обережні, аби ваші кошти не йшли на зневаження Бога.

Просимо Вас любити і шанувати своєю віру, а також працювати над вдосконаленням своєї християнської поведінки і поглибленням Христових правд та щиро молитися за братів і сестер, які покинули лоно Христової Церкви».

sekta 19885763 410577072669909 526006962 o

 Анна Семенків

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ