Читайте нас в соціальних мережах

Негода наробила біди на Тернопільщині

Неділя, 02 липня 2017 17:21
Вчорашня негода, яка вирувала в Україні, завдала неабиякої шкоди. Знеструмлено 745 населених пунктів, постраждало 17 осіб, серед них - одна дитина. Сильний дощ та пориви вітру наробили біди і на Тернопільщині.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомляють, що на території Київської, Черкаської, Сумської, Полтавської, Кіровоградської та Тернопільської областей внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) постраждало 17 осіб (з них одна дитина), за попередніми даними сталося повалення 640 дерев, пошкоджено 260 покрівель житлових будинків, 11 господарських будівель та 8 загальноосвітніх шкіл.

На щастя, на Тернопіллі масштаби біди не такі великі, як в інших регіонах. Відомо, що у Збаразькому районі пошкоджено шиферні та металеві покрівлі на двох приватних житлових будинках та трьох господарських будівлях. Крім того на Тернопіллі повалено 80 дерев.

Також в соцмережах «гуляє» повідомлення про те, що над річкою Дністер пронісся смерч. Зокрема, локація смерчу була у селі Губин Бучацького району. Його побачили люди, які приїхали на сплав. Ніхто із них не постраждав.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ