Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі банда таксистів з/д вокзалу заблокувала дорогу водію, який підвозив на поїзд запізнілих пасажирів

Понеділок, 26 червня 2017 12:22
Ті, хто живуть у Тернополі, добре знають, що користуватися послугами таксистів, які окупували залізничний і автовокзал міста, не варто – це вкрай дорого. Втім, орієнтуються ці водії таксі швидше на приїжджих гостей міста, розраховуючи «зірвати джекпот». Одна із таких історій трапилася 24 червня.

Про це в соцмережі «Фейсбук» розповів тернопільський видавець, журналіст та громадсько-політичний діяч Григорій Бурбеза.

«Молода мама з 8-річним сином і з великою сумкою сідала на поізд Львів-Харків. І сталося так, що спізнилася до 17-го вагону, хоча коли вони бігли, поїзд ще стояв. Але не встигли. Розпачу не було меж. Люди навколо підказали - взяти таксі і доїхати до найближчої станції - а це Підволочиськ.

Підбігли до таксистів (це та банда, яка криміналізує таксі-перевезення на вокзалі). Ті виставили ціну 500 грн. У мами було всього 250 грн. з собою. Присутні тут тернополяни сильно обурилися і накинулися на цих авто-гицелів. Ніхто не хотів поїхати. 

Аж тут обізвався хлопець на старенькому Ланосі. Виявляється, він щойно провів дружину на цей самий поїзд. Запропонував довезти швидко до Підволочиська, сіли їхати. Таксисти-падлюки, які окупують залізничний вокзал, почали блокувати виїзд! Не давали Ланосу виїхати з вокзалу!

Але за допомогою людей на вокзалі, які спостерігали цю ситуацію, якось вибралися і у швидкому темпі (150 км) доїхали до Підволочиська, знайшли там вокзал (бо ніхто ж не знає містечка). Поїзд якраз під’їхав. Мама запропонувала розрахуватися, дала гроші водію-рятівнику - і він почав відмовлятися! Врешті, погодився взяти 200 грн, а 50 грн віддав, кажучи щоб вони мали на дорогу.
Cпізнюхи зайшли в свій вагон і успішно доїхали до Харкова. Живі і здорові, слава Богу!

І в метушні не запам’ятали ні номера машини, ні не спитали імені водія (знають тільки, що він з якогось села). Ось така історія.

Мама Юлія і син Давид (вони мешканці Краматорська) надзвичайно вдячні Добрій Людині - водію, який врятував їх у цій ситуації. Також відзначили доброту і співчуття тернополян за моральну і не тільки підтримку, під час пошуку вирішення проблеми.

Добрі люди і їх добрі вчинки повертають нам віру в Людство. В цій історії немає жодного слова вигадки», - пише тернополянин у «Фейсбуці».

на фото нижче – мешканці Краматорська Юлія із сином Давидом:

-1131

Коментарі  

+1 #1 Оксана 26.06.2017, 13:08
А що ще від нелюдей хотіти?
Скарга

Додати коментар