Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині шукають бажаючих покерувати в одній з райдержадміністрацій

Четвер, 22 червня 2017 10:52
Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади першого заступника голови Борщівської  районної державної адміністрації.

Претенденти на цей портфель повинні мати вищу інженерно-технічну чи економічну освіту, досвід роботи на посадах державної служби чи місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року.

Майбутній чиновник має вільно володіти державною мовою, мати навики роботи з комп’ютером, знати законодавство та сучасні методи управління персоналом,  орієнтуватися в питаннях формування місцевих бюджетів та системи оподаткування, вміти проводити заходи комунікаційного характеру, сплановано та послідовно діяти відповідно до визначених цілей з метою досягнення очікуваних результатів, уміти приймати вчасні та обґрунтовані рішення.

При призначенні на посаду переможцю конкурсу «світить» посадовий оклад 8100 гривень та інші виплати відповідно до Закону України «Про державну службу».

Конкурс буде проведений 13 липня  2017 року о 10.00 год. в Тернопільській обласній державній адміністрації (кабінет № 824).

Документи можна подавати до конкурсної комісії Тернопільської  обласної державної адміністрації за адресою:  м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, кабінет  744 (7 поверх).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ