Читайте нас в соціальних мережах

Заслужила: тернопільській спортсменці подарували приватний будинок

Вівторок, 20 червня 2017 16:38
Срібній призерці чемпіонату Європи 2017 року уродженці Тернопільщини Марії Хлян рідне місто Скалат зробило непоганий подарунок – будинок. За відповідне рішення проголосували місцеві депутати на останній сесії.

8 червня важкоатлетка відсвяткувала своє 25-річчя. За словами мера Скалата Петра Савончака, такий сюрприз на ювілей – не спроста, адже попри молодий вік, Марія має чимало нагород та гідно представляє Україну на престижних світових турнірах.

- На сьогодні крім виділення у кількох випадках нашим провідним спортсменам області земельних ділянок для забудови, виділення будинку є першим та поки єдиним. Але впевнений — далі буде,— написав у себе на сторінці у Фейсбуці начальник управління фізичної культури та спорту в Тернопільській ОДА Віктор Мацикур.

Довідка: Марія Хлян – майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики, вихованка Скалатської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Підволочиського району (тренери Віктора Симів та Вікторія Шаймарданова), студентка Тернопільського національного економічного університету. Чемпіонка Європи серед молоді до 23 років (2014 рік), срібна призерка чемпіонату Європи серед молоді з (2015 рік), чемпіонка України. Хлян є лауреатом у номінації «Найкраща спортсменка року» програми «Герої спортивного року Тернопільщини – 2014» та «Герої спортивного року Тернопільщини – 2015», срібна призерка чемпіонату Європи з важкої атлетики –2017.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ