Читайте нас в соціальних мережах

Підпірну стіну, яка обвалилася на вулиці Миру, потрібно капітально відремонтувати, - ЖКГ

Неділя, 18 червня 2017 14:05
Підпірна стінка, що на вулиці Миру у Тернополі, обвалилась вранці, 17-го червня, близько дев’ятої ранку.

Суміш каміння та землі засипала проїжджу частину, а саме одну із смуг руху. Автомобілів чи перехожих там у цей час не було.

Як повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський наразі готується проектно-кошторисна документація для здійснення капітального ремонту. Вона перебуває на завершальній стадії розробки.

– Вдруге стався обвал частини підпірної стіни на Дружбі, першого разу невелика ділянка обсипалася у 2016 році. Після цього було проведено обстеження  об’єкту і замовлене виготовлення проектно-кошторисної документації, розробка якої вже на завершальному етапі. Це – серйозний об’єкт, тут не допоможе “латати”, відтак очікуємо на документацію, щоб приступити до початку робіт. Другий обвал, який стався 17 червня, більш масштабний і з тенденцією до продовження руйнування, відтак, на місці працюють комунальники, які прибирають камінь з проїжджої частини, це місце обгородять. Контроль за ділянкою буде більш ретельним до початку здійснення капітальних робіт, адже можливі подальші зсуви.

Як повідомляють в управлінні ЖКГ, ремонтні роботи підпірної стіни розпочнуться одразу, як тільки будуть готові відповідні документи.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ