Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі отець Анатолій здає приміщення Свято-Троїцького духовного центру в оренду під стоматологічний кабінет (фотофакт)

Середа, 31 травня 2017 12:11
Одіозний отець Анатолій Зінкевич, який є настоятелем Свято-Троїцького духовного центру в Тернополі, схоже, вирішив поєднати «приємне з корисним». Священнослужитель «дав благословення» на відкриття у приміщенні, що належить церкві, стоматологічний кабінет.

Про це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» розповів тернополянин.

«Тернопіль не перестає дивувати :). Вул. Злуки, Свято-Троїцький духовний центр. Такого екстер'єру стоматологічного кабінетуя за свою практику ще не зустрічав», - пише Микола Сліпаченко.

Нагадаємо, що отець Анатолій Зінкевич, який має хороші зв’язки з владою і бізнесовою елітою Тернополя, нерідко попадав у нашумілі історії. Його особистість є досить неординарною в силу своєї репутації, про що рясніють місцеві інтернет-видання та газети. «Отця Анатолія Зінкевича виключили з УПЦ КП», «В Тернополі одіозний о. Анатолій Зінкевич продовжує захоплювати парк, розширюючи хороми свого храму», – такі заголовки статей з’являються в перших рядах пошуковиків, якщо ввести запит з його іменем. Сайт «Тернополяни» також писав про те, як священик «давай прочуханки» новим патрульним у червні минулого року. Тоді його намагалися оштрафувати за проїзд «під знак» у центрі міста. Та марно. Самі тернополяни теж не з чуток знайомі з хамовитим протоієреєм, який звик брати нахрапом все, що йому потрібно для комфортного життя.

Фото – наочний доказ того, що бізнес і церква – речі невід’ємні та деякою мірою взаємозалежні. А що ви думаєте з цього приводу?

-1910

Коментарі  

+1 #1 юрій 31.05.2017, 13:54
для отприска
Скарга

Додати коментар