Читайте нас в соціальних мережах

Співачка-транссексуалка Дана Інтернешнл хоче заміж за тернополянина Едуарда Романюту і готова навіть вагітніти (відео)

Субота, 13 травня 2017 13:45
В ефірі програми «Небачене Євробачення», що виходить на телеканалі СТБ, переможниця «Євробачення 1998» 45-річна співачка-транссексуалка Дана Інтернешнл заявила, що всерйоз захопилась 25-річним тернополянином Едуардом Романютою, з яким вони знайомі вже декілька місяців.

За запитання ведучого Дмитра Танковича про те, чи сподобався їй хтось із українських чоловіків, епатажна ізраїльська артистка зізналася, що нерівно дихає у сторону молодого виконався з Тернополя.

- Декілька місяців тому я зустрілась з Едуардом Романютою, українським юним співаком, він як янголятко. Ми були на вечірці і її після смак я відчуваю досі. Він приємний хлопець, я приємна жінка, може щось і станеться… Головне, щоб ніхто не думав, що я його мама… Я б хотіла, щоб сталося, щоб було багато поцілунків, обіймів, - каже Дана Інтернешнл.

Зірка «Євробачення» навіть обмовилась, що готова на більше.

- Я уже на все готова. Навіть на весілля. Якщо можливо, я вже навіть можу і вагітною бути…Я готова, - додала відома співачка, чим неабияк спантеличила публіку в студії та глядачів перед екранами телевізорів.

Детальніше – на відео:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ