Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський студент із Нігерії підірвав інтернет новою піснею (ВІДЕО)

Середа, 10 травня 2017 15:00
Студент Тернопільського медичного університету нігерієць Леонардо Ободоеке підірвав інтернет новою піснею.

Leo Mantis виконав трек «Hold Me» у проекті Stage 13. Хоча це й не авторська пісня Леонардо, але все ж припала до душі слухачам.

Нагадаємо, до Тернополя Лео приїхав здобувати освіту. У 2013 студент Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського отримав неабияку популярність в інтернет-спільнотах завдяки виконанню пісень гурту «Океану Ельзи».

Майбутньому хірургу подобається красива і змістовна поезія. Він залюбки слухає українські гурти, вивчає нашу мову і вдумується у зміст кожного слова. Українську мову Леонардо вивчив, спілкуючись із тернополянами та слухаючи україномовні радіостанції.

Будучи студентом третього курсу нігерієць вирішив спробувати свої сили і в проекті «Голос країни». Його спроба виявилася вдалою — музикант опинився в команді Святослава Вакарчука, але нажаль не дійшов до фіналу. Проте зумів зав'язати теплі стосунки зі своїм наставником.

Leo Mantis вже встиг написати декілька пісень українською мовою. Однією з найпопулярніших є композиція «Листи» на яку вже встигли зняти кліп. Продюсерами кліпу стали Святослав Вакарчук та Віталій Телезін. Саунд-продюсери: Leo Mantis, Владімір Опсеніца, Віталій Телезін.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ